Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

ILLÚZIÓ MESTEREI


MOM Kulturális Központ II

2018. március 24. 20:00

Az illúzió mesterei - 2018 
New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei! Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! 
Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza. A nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nemzetközi TV showk, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. 

Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban. A műsorban szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal: Hajnóczy Soma a bűvészet kétszeres világbajnoka, akinek zenés mutatványait a Győri Filharmonikus Zenekar 15 vonósa élőben fogja kísérni. Látható lesz a humoros műsorszámok nagymestere: David Kaplan az USA-ból. Hihetetlenül látványos, nagyszínpadi illúziókkal készülnek Sven Alexiuss és partnernői Ausztriából.

A legrangosabb nemzetközi díjakkal kitűntetett, díjnyertes műsorát mutatja be Timo Marc, Németországból. Valamint elképesztő új műsorral készül a tehetségkutató tv showból ismert Badár Tamás. Ne maradjon le erről az egyedi élményről, vegye meg a jegyét még ma!